Fitness

Afisare: Lista Grila
Producator: InSPORTline
Con de antrenament inSPORTline CF090.1 este ideal pentru locul de joaca, exercitii si de antrenament. Este potrivit pentru utilizarea de catre antrenori,sportivi dar si pentru incepatori. Ideal pentru antrenamente de viteza si jocuri pentru copii.  ..
3 RON
Producator: SPORTMANN
Flexorul de cauciuc SPORTMANN este indicat pentru antrenamentul degetelor, metacarpienelor sau ca metoda de relaxare, pentru eliberarea stresului. Flexorul este fabricat din cauciuc de calitate, cu rezistenta indelungata. Dimensiunile sale reduse il ..
5 RON
Producator: SPORTMANN
Flexorul 30kgF SPORTMANN este realizat din cauciuc si este indicat pentru antrenamentul degetelor si metacarpienelor sau poate servi ca instrument de relaxare, anti-stres. Acesta are forma de inel si prezinta durabilitate ridicata. Flexorul are dimen..
5 RON
Producator: SPORTMANN
Flexorul 40kgF SPORTMANN este realizat din cauciuc si este indicat pentru antrenamentul degetelor, metacarpienelor, incheieturilor sau poate servi ca instrument de relaxare, anti-stres. Acesta are forma de inel si este foarte rezistent. Flexorul este..
5 RON
Producator: InSPORTline
Siguranta de bara inSPORTline are rolul de a fixa greutatile pe bara, printr-un mecanism simplu, pe baza de arc. Siguranta este potrivita pentru bare cu diametrul de 30 mm. Descriere tehnica: Arcul sigurantei este fabricat din otel Fabricata din..
5 RON
Producator: SPORTMANN
Flexorul anatomic 20kgF SPORTMANN este realizat din cauciuc si este indicat pentru antrenamentul degetelor, metacarpienelor, incheieturilor sau poate servi ca instrument de relaxare, anti-stres. Acesta are forma anatomica, fiind foarte confortabil pe..
6 RON
Producator: InSPORTline
Greutate fier de 0,5 kg pentru barele cu diametru de 30 mm. material fier greutate 0,5 kg diametru disc 16 cm diametru gaura 30mm latime disc 24 mm pretul este pe bucata. ..
6 RON
Producator: Spartan
Set de greutati umplute cu ciment si acoperite cu un strat de PVC. Greutatile sunt ideale pentru gantere, haltere si banci multifunctionale cu diametrul de 30mm. Descriere tehnica: Set greutati umplute cu ciment; Strat protector din cauciuc rezisten..
6 RON
Producator: SPORTMANN
Greutatea PVC cu ciment 1.25kg/27mm Sportmann este ideala pentru persoanele care doresc sa isi dezvolte musculatura bratelor, a pieptului si a spatelui. Acest disc este umplut cu ciment, acoperit cu material PVC de inalta calitate, cu rezistenta rid..
7 RON
Producator: SPORTMANN
Greutatea PVC cu ciment 1.25kg/31mm Sportmann este ideala pentru persoanele care doresc sa isi dezvolte musculatura bratelor, a pieptului si a spatelui. Acest disc este umplut cu ciment, acoperit cu material PVC de inalta calitate, cu rezistenta rid..
7 RON
Producator: InSPORTline
Siguranta bara CL-04 pentru barile cu diamentru de 25 mm. otel de inalta calitate  stringere mai usoara tip surub compatibila pentru bari de 30 mm pretul este pe bucata. ..
7 RON
Producator: InSPORTline
Siguranta bara CL-04 pentru barile cu diamentru de 30 mm. otel de inalta calitate  stringere mai usoara tip surub compatibila pentru bari de 30 mm pretul este pe bucata. ..
7 RON
Producator: InSPORTline
Greutatea umpluta cu ciment este acoperita cu un strat de PVC de calitate si este potrivita pentru gantere, haltere si banci multifunctionale. Descriere tehnica: umpluta cu ciment acoperita cu un strat de PVC rezistent pentru bare cu diametrul de 30..
8 RON
Producator: InSPORTline
Siguranta pentru bara inSPORTLine serveste ca segment de blocare pentru greutati si este potrivita pentru barele cu diametrul de 30 mm. Siguranta este realizata din otel de inalta calitate si este filetata pentru o fixare ferma a mansonului. Sigurant..
9 RON
Producator: InSPORTline
Siguranta bara CL10 pentru barile cu diamentru de 30 mm. otel de inalta calitate filet interior pentru o stringere mai usoara inel de cauciuc compatibila pentru bari de 30 mm pretul este pe bucata. ..
9 RON
Producator: DAYU-FITNESS
Colier arc; pentru bara cu diametrul de 50mm; material: otel de calitate; rezistent la finisaj si umiditate; utilizare usoara; pretul este pentru o bucata; producator DAYU FITNESS..
11 RON
×
×
×
×
×
×
×